Видови дејности

Од различни области:
- угостителство
- хотелиерство
- индустрија (во процес)
- градинарство (во процес)
- хигиена и техничко одржување (во процес)

Можности

Нудиме:
- Студентска летна работа
- Долгорочно вработување
- Сезонско вработување
- Сместување (во одредени региони)
- Интензивни часови по германски
Нашата приказна

За Eurofaces

Знаеме колку е тешко да се најде сигурна работа. Како компанија за советување при вработување, со 7 годишно искуство, иако формирана во 2019та година, ние ви помагаме да ја пронајдете работата што ви се допаѓа и што одговара на барањата на модерната работна околина.

Нудиме работни места, особено во угостителската индустрија, класичната гастрономија и работни места во општата услужна индустрија, како што се трговијата на мало или занаетчиството.

Без разлика дали сте студент, почетник или професионалец, дали барате привремена работа или долгорочно вработување, ние ви помагаме во текот на целиот процес.

Работа со виза

Долгорочно вработување

Да се најде вистинската компанија која ќе ви помогне при процесот на вработување е навистина важна работа. Конкуренцијата на компаниите се зголемува, а вашето време за пребарување се намалува. За да го поедноставиме тој процес, ние сме вистинскиот партнер за пронаоѓање на соодветната позиција за вашите барања.
Студенти
Услови и начин на аплицирање

Студентска работа

McDonald's во Германија претставува синоним за летна студентска работа. Добро е познато дека во периодот од јуни до септември огромен број на студенти го поминуваат летото работејќи таму. Пријави се веднаш за лето 2023.
Курс
Стекни се со основните познавања на германскиот јазик

Часови по германски јазик

Најголемата пречка за заминување на работа во Германија е недоволното познавање на германскиот јазик. Поради тоа нашиот тим ви овозможува за многу кратко време да се стекнете со основните познавања на јазикот, со можност за физичко присуство или пак онлајн настава.

Нашата посветеност е причината за нашиот успех.

Отворени работни позиции

Партнери

Задоволни кандидати

Нашата задача како меѓународни соработници за вработување се фокусира на две области: Ние се здобиваме со слободни работни места обезбедени од работодавците и исто така, постојано ја прошируваме нашата база на податоци за потенцијални кандидати.

Аплицирај за вработување

  Вид на пасош
  МакедонскиЕвропски

  Доколку си со МКД пасош, дали имаш термин во амбасада, и ако ДА во кој период?

  Ниво на познавање на германски јазик
  A1A2B1B2C1C2
  Дали во моментов посетуваш курс по германски јазик?
  ДаНе
  Дали си заинтересиран/а за интензивни часови по германски јазик?
  ДаНе
  Возачка дозвола
  ДаНеВо процес

  Доколку одговори со ДА, напиши ја категоријата на возачка којашто ја имаш:

  Во која област и каков вид на работа би сакал/а да најдеш?

  Напиши го своето претходно работно искуство:

  Доколку имаш (не е задолжително!) подготвено CV прикачи го тука: (.doc / .pdf / .jpg file)

  Се согласувам со условите на користење на моите податоци.

  Потребни документи коишто треба да ни ги доставите:

  • Пополнет Imatrikulationsbesheinigung во една копија со којашто се потврдува дека сте редовен студент. Овој документ се заверува на студентски прашања или во архива, во зависност од тоа на кој факултет студирате. Некогаш е потребна и молба заедно со административна такса. Заверката на овој документ трае од 2 до 5 дена.
  • Печатена и скенирана верзија од валиден пасош чијшто рок на истекување е минимум 6 месеци по датумот на враќање од Германија
  • Кратка биографија во печатена и електронска верзија испратена на емаил
  Студентска работа

   ЛИЧНИ ПОДАТОЦИ

   Возачка дозвола ДаНеВо процес

   ОБРАЗОВАНИЕ

   ЛЕТЕН РАСПУСТ

   Датуми на летен распуст на факултет:


   ОД:
   ДО:

   ГЕРМАНСКИ ЈАЗИК
   Ниво на познавање на германски јазик
   A1A2B1B2C1C2
   Дали во моментов посетуваш курс по германски јазик?
   ДаНе
   Дали си заинтересиран/а за интензивни часови по германски јазик?
   ДаНе

   РАБОТНО ИСКУСТВО И ПРИДРУЖБА

   Интензивни часови по германски јазик

    Ниво на познавање на германски јазик
    A1A2B1B2C1C2
    Дали во моментов посетуваш курс по германски јазик?
    ДаНе
    На кој начин би сакал/а да присуствуваш на интензивните часови?
    Со физичко присуствоОнлајн настава